Политика за защита на личните данни

Последна промяна: 19.04.2020

TastyWithoutGluten.com има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт.

Вие или Вашият – означава “Вие” като посетител или като потребител на уебсайта TastyWithoutGluten.com. Ние, наш или нас означава TastyWithoultGluten.com. Нашият сайт означава TastyWithoutGluten.com.

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на нашия сайт  tastywithoutgluten.com. Това включва информация, предоставена по време на регистрация, ползване за наши платени или безплатни услуги, да публикувате материали или да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция, или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

Информацията, която събираме от Вас, може да включва; Вашето име, имейл адрес, телефонен номер, IP адрес, име на фирма, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно.

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

– Да персонализираме качеството Ви на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много.

– Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.

– Да Ви обслужваме по-добре в отговор на Вашите искания за обслужване на клиенти.

– Да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.

– Да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти

– Да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания)
– Да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.

Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook.

Ще предприемем предпазливи мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.

РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Нашият уебсайт се сканира редовно за дупки в сигурността и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно. Използва се ModSecurity (mod_sec), Maldet (malware scan) и SpamExperts защита.

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви.

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ако ползвате някои от услугите ни, ние Ви предоставяме достъп до тях. За тази цел, ние задържаме имейл адреса и името Ви, до момента, до който имате достъп до услугите ни. Вашата информация, която използваме за маркетингови цели, ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация  или да се отпишете сами. Можете да прекратите получаването на информация от нас самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона “Unsubscribe” в долната част на всеки имейл.

Можете също така да изпратите заявка ръчно на имейл адрес christina.likova@gmail.com, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим.

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес.

Имейл: christina.likova@gmail.com

Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.

РАЗДЕЛ 6 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

РАЗДЕЛ 7 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с нас на имейл: christina.likova@gmail.com