За кого е полезен този сайт

Този сайт е полезен за всеки, който поради някаква причина се храни здравословно, избягва глутена, млечните продукти и намалява количеството захар, които консумира.

Голяма част от вас, изключват тези храни, тъй като имат желанието да се хранят здравословно, балансирано и разнообразно, но не с всички е така. Tasty without gluten ще бъде ваш спътник и в случай, че сте от многото жени, които са се сблъквали с автоимунни заболявания или други хранителни смущения, и ви и се налага да спазвате хранителен режим.

За радост, алтернатива има, при това вкусна. Напълно възможно е начинът ви на хранене да стане по-разнообразен, но държа да подчертая, че единствено режимът на хранене не може да ви излекува. Нужно е и специалист да следи състоянието ви, някой, който да ви подкрепя, някой на който на имате доверие. Нужно е и да сте уверени, че този начин на хранене би ви помогнал по пътя на вашето възстановяване.

Храненето без глутен за мен е начин на живот, не пропуснам ден, в който да не готвя, ескпериментирам и творя в кухнята. С радост споделям моя опит с вас и искрено се надявам да ви бъда полезна и това, което правя да ви харесва. Забавлявайте се и екпериментирайте смело!